Hvem er vi :

Den Frie Private Pasningordning i Gyrstinge, er et privat pasningstilbud i Ringsted/Sorø kommune.

Vi er , Carina 49 år, gift med Søren, vi har boet sammen i 23 år, vi har tilsammen 4 børn i alderen 14 til 27 år, hvor af den ene datter, Sarah arbejder sammen med mig i pasningen.  Sarah på 27 år har et barn på 6 år, skønne Mynthe, som tit kommer op og siger hej til os. 

Sammen er vi godkendt til 6 - 8 børn

Hos Den Frie Pasning er vi godkendt til børn i alderen 0 - 3 år. Vi er i vores 60 kwm køkken, hvor der er masser af plads til at boltrer sig på.Vores omgivelser er fantastiske. Vi har udsigt til vores hestefold, og vi har en kæmpe have, som er fyldt med huler og masser af plads til leg/ motoriske udfoldelser. Vi har en kanin, 2 katte og en lille hund. Hos os vil børnene få et helt naturligt forhold til dyr.

Her kommer ikke gæstebørn, vi mødes dog stadig med andre dagplejere, og får på den måde en god afveksling, i hverdagen.  Vi vægter meget højt at børnene for ernæringsmæssigt korrekt mad, og undgå alt hvad der indeholder sukker..  Til foråret bruger vi af alle vores grønsager/frugt fra urtehaven/ haven. Vi går ned til vores shelter i haven og laver mad.

Her er højt til loftet, nærvær, landlig idyl og masser af plads til fordybelse, leg, hygge i vores skønne naturomgivelser.  Vi sætter meget fokus på at vi er udenfor hver dag, hvor vi udforsker naturen, følger urtehaven fra såning til høst, hygger med dyrene, samler kastanier, går tur i skoven og spiser madpakken, og meget meget andet.  Ind imellem tager vi til vores sommerhus for at mærke den friske havluft, gå ture, finde flotte sten/muslinger, købe fisk med hjem o.s.v.  Vores hjem er er ikke rygerhjem , uden gulvtæpper og med gulvvarme.. Vi bor ca 5 min. kørsel fra Gyrstinge private skovbørnehave. Ca. 10 min. kørsel fra motorvejen.

Ring eller skriv for ledige pladser på 20635803 eller denfriedagpleje@gmail.com